07-03-18

Batman, Gotham by gaslight.

 Jennifer Carpenter, Bruce Greenwood,2018,Tara Strong

De 19de eeuw. Een tijd van mysterie en bijgeloof. Hoe zouden de mensen van Gotham dan reageren indien er een raar schepsel verschijnt dat zowel door de schuldigen als de onschuldigen wordt gevreesd? In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen.

2018

20-09-17

Batman & Harley Quinn.

2017,Kevin Conroy, Melissa Rauch,Paget BrewsterDe beruchte schurken Poison Ivy en Jason Woodrue (beter bekend als The Floronic Man) hebben een ecologische missie om de planeet te redden. Om dit te bereiken zal de mensheid uitgeroeid moeten worden. Hierdoor worden Batman en Nightwing gedwongen om samen te werken met het vriendinnetje van The Joker en tevens hartsvriendin van Poison Ivy: Harley Quinn. Het geduld van Batman en Nightwing wordt op de proef gesteld tijdens het avontuur van dit onwaarschijnlijke gezelschap.

2017

06-06-17

Teen Titans: The Judas Contract.

Miguel Ferrer, Christina Ricci,2017,dvd,Taissa FarmigaTara Markov is een meisje dat de macht bezit over aarde en steen. Ze is ook meer dan ze lijkt. Is de nieuwste Teen Titan een bondgenoot of een bedreiging? En wat zijn de huurling Deathstroke's plannen voor de Titans? De Teen Titans achtervolgen “Brother Blood” en proberen hem te stoppen. Maar ze zijn zo druk bezig dat ze zelfs niet merken dat er misschien een verrader in hun groep zit.

2017

17-05-17

Justice League Dark.

Camilla Luddington, Rosario Dawson,dvd, Jerry O'Connell,2017Nadat onschuldige burgers allerlei misdaden plegen in Metropolis en Gotham City, gaat Batman op onderzoek uit. Wanneer blijkt dat er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn, heeft hij de hulp nodig van een bijzonder team: Justice League Dark. Die groep wordt geleid door John Constantine, een specialist in het occulte, en bestaat uit magische leden onder wie de machtige tovenares Zatanna, de bovenaardse Deadman en de demonische Etrigan. Samen moeten ze de schurken achter de mystieke aanval bestrijden en de wereld redden voor het te laat is.

2017

30-12-16

Batman: return of the caped crusaders.

2016,dvd, Adam West, Burt Ward,Julie Newmar

Batman en Robin komen in actie wanneer Gotham City wordt bedreigd door de Penguin, de Joker, de Riddler en Catwoman. Deze keer bundelen de superschurken hun gezamenlijke talenten om het dynamische duo het leven zuur te maken. Batman en Robin hebben hun handen vol met hun strijd tegen deze bandieten.

2016

17-11-16

Batman unlimited: Mechs vs. mutants.

Roger Craig Smith, Oded Fehr,2016,Carlos AlazraquiMr. Freeze en de Penguin breken in Arkham Asylum. Ze zetten hun nieuwste plan in werking en veranderen Killer Croc, Bane en andere schurken in enorme monsters. Zij laten vervolgens een spoor van vernieling achter in Gotham City. Het is nu aan Batman en Green Arrow om de orde te herstellen. Zij hebben echter ook een troef achter de hand: enorme, gemechaniseerde pakken.

16-11-16

Batman unlimited: Monster mayhem.

Roger Craig Smith, Troy Baker,2015,Khary PaytonHet is Halloween in Gotham City en Scarcrow, Clayface, Silver Banshee en Solomon Grundy teisteren de stad. Ze worden op de hielen gezeten door Batman. Hij ontdekt dat de Joker deze mysterieuze bende criminelen aanstuurt. Het plan van de Joker is om een computervirus te uploaden om zo alle essentiële technologieën in Gotham City plat te leggen. Het is aan Batman en zijn mede-superhelden Green Arrow, Cyborg, Nightwing en Red Robin om de Joker en zijn criminele bende te stoppen.

2015

15-11-16

Batman unlimited: Animal instincts.

Roger Craig Smith, Dana Snyder,2015,Chris Diamantopoulos

Gotham City wordt geteisterd door een bizarre serie misdaden gepleegd door een groep mysterieuze robotische dieren, de Animilitia, bestaande uit Silverback, Cheetah, Killer Croc and Man-Bat. Batman wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Het spoor leidt naar de machtige zakenman Oswald Cobblepot, alias de Penguin. Om de Animilitia te verslaan krijgt Batman hulp van Green Arrow, de Flash, Nightwing en Red Robin.

2015

+ extra's.

DC comics shorts.

The Pengiun documentaire.

2 afleveringen uit 'Batman, the brave and the bold'.tv-reeks.

28-10-16

Batman: the killing joke.

2016,kevin conroy, Mark Hamill,Ray WiseDe Joker is ontsnapt. Terwijl Batman hem probeert gevangen te nemen, voert de Joker een psychologische oorlog met Batman. Daarbij valt de Joker commissaris James Gordon en zijn dochter aan om te bewijzen dat één enkele slechte dag iemand net zo gek maken als dat hij is. Deze psychologische oorlog zal wonden achterlaten bij Batman die zelfs de tijd niet kunnen helen.

2016

25-08-16

LEGO: Justice League: Gotham City breakout.

Troy Baker, Sarah Hyland,2016,Nolan NorthDe misdaad bestrijden is een full-time baan en Batman neemt daarom nooit vakantie. Nightwing en Batgirl besluiten dat het tijd is voor een welverdiende vakantie en nemen Batman mee naar een belangrijke plek uit zijn verleden. Daar ontdekken ze echter dat Deathstroke en Bane de boel hebben overgenomen. Ondertussen nemen Superman en de rest van de Justice League Batmans taken in Gotham City over. Ook zij krijgen te maken met enkele oude tegenstanders.

2016

12:49 Gepost door Helliwood-man in Dvd, LEGO, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: troy baker, sarah hyland, 2016, nolan north |  Facebook |

23-08-16

LEGO: Justice League: cosmic clash.

Troy Baker, Nolan North,2016,Grey GriffinKan de Justice League een niet tegen te houden intergalactische machine die de tijd kan buigen overwinnen? Tot nu toe heeft de Justice League genadeloos afgerekend met iedere vijand die het tegen hen durfde op te nemen en deze keer is dat Brainiac, een superintelligente machine die een gevaar vormt voor elk leven in het sterrenstelsel. Als Brainiac Superman, Wonder Woman en Green Lantern naar verschillende plaatsen in de tijd flitst, moeten Batman en The Flash de Justice League zo snel mogelijk opnieuw samen zien te brengen...

2016

15:10 Gepost door Helliwood-man in Dvd, LEGO, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: troy baker, nolan north, 2016, grey griffin |  Facebook |

03-08-16

LEGO: Justice League: attack of the Legion of Doom.

2015, Dee Bradley Baker, Troy Baker,John DiMaggio

Schurk Lex Luthor trommelt, samen met Black Manta en Sinestro, zijn meedogenloze bende op en benoemt ze tot The Legion of Doom. Samen met hen wil hij de criminaliteit en chaos laten terugkeren naar Metropolis en de Justice League verslaan. Maar de helden van Justice League zijn niet van plan om mee te werken.

2015

15:05 Gepost door Helliwood-man in Dvd, LEGO, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2015, dee bradley baker, troy baker, john dimaggio |  Facebook |

02-08-16

LEGO: Justice League vs. Bizarro League.

2014Batman heeft zich aangesloten bij het pas gevormde Justice League om Superman in de gaten te houden. Dat Batman hem niet vertrouwd, wordt versterkt door zijn onhandige kloon Bizzaro. Bizzaro maakt de Bizzaro League en dit veroorzaakt verwarring tussen de superhelden. Maar als er een nog groter kwaad de kop opsteekt moeten de Justice League en Bizzaro League samenwerken om deze te verslaan.

2014

15:05 Gepost door Helliwood-man in Dvd, LEGO, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2014 |  Facebook |

01-08-16

LEGO Batman, the movie: DC Super Heroes Unite.

lego, batman, lego batmanEen feestje voor Bruce Wayne, de Man van het Jaar van Gotham City, ontaardt al snel in chaos wanneer de Joker binnenvalt met een groep schurken, waaronder de Riddler, Catwoman en Two-Face. The Dark Knight komt in actie om de ongewenste gasten te grijpen, maar van één gast is het niet zo duidelijk dat hij een misdadiger is, Lex Luthor. Hij heeft een geheim wapen dat het machtsevenwicht in Gotham voor altijd zou kunnen veranderen: de Deconstructor! Een volhardende Batman en Robin kunnen het lastige team van Lex Luthor en de Joker niet aan, maar daar komen de Super Friends op de proppen! Volg de strijd tegen het kwaad wanneer Superman, Wonder Woman, Green Lantern en de Justice League in actie schieten om de onschuldigen te beschermen, Gotham City te redden en ondertussen nog wat plezier te beleven.

2013

15:00 Gepost door Helliwood-man in Dvd, LEGO, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2013 |  Facebook |

01-06-16

Justice League vs. the Teen Titans.

justice league,the flash, wonder woman, batman, green lantern,aquamanWanneer Damian er voor zorgt dat een Justice League missie bijna slecht afloopt, wordt hij op trainingskamp gestuurd. In samenwerking met de Teen Titans moet hij de finesse van teamwerk leren, maar al snel blijkt dat de minste zorg te zijn voor de superhelden. De vader van Teen Titan lid Raven, Trigon, ontsnapt uit zijn inter-dimensionale gevangenis en keert terug naar de aarde. Hij manipuleert de Justice League zodat die doen wat hij wil, waarop het aan de Teen Titans is om de wereld te redden. En dat kunnen ze alleen door de Justice League te verslagen...

2016

31-05-16

Batman: Bad blood.

batman,robinWanneer Batman op mysterieuze wijze verdwijnt en enkele machtige schurken opduiken in Gotham City, slaan Nightwing en Robin de handen ineen. De twee bestrijden de misdaad en gaan tegelijk op zoek naar hun vermiste leider. Gelukkig staan ze er niet alleen voor: collega-superhelden Batwoman en Batwing schieten hen te hulp. De nieuwe ‘Bat-familie’ vindt aanwijzingen dat Batman aan de kant van de slechteriken vecht. Samen zullen ze Gotham tegen die grote bedreiging moeten beschermen.

2016

16-04-16

Justice League: Gods and Monsters.

justice league,wonder woman, batman,supermanIn een alternatief universum is de Justice League een wrede groep die de orde op aarde handhaaft. Superman is de zoon van generaal Zod en werd als kind naar de aarde gestuurd en daar opgevoed door een familie van Mexicaanse immigranten. Batman is Kirk Langstrom, een wetenschapper die zich per ongeluk in een vampier heeft veranderd in een poging zijn kanker te genezen. Hij voedt zich met criminelen. Wonder Woman is Bekka, de bruid van de nieuwe god Orion. Nadat enkele vooraanstaande wetenschappers op mysterieuze wijze om het leven komen, verdenken de overheden dat de Justice League hier iets mee te maken heeft.

2015

08-01-16

Batman vs. Robin.

Jason O'Mara, Stuart Allan,weird al yankovic, kevin conroy, 2015,Jeremy SistoDe duistere plaatsen in Gotham City zijn niet bedoeld voor kinderen, maar Damian Wayne is geen gewoon kind. Hij draagt nu de mantel van Robin en begeeft zich op een eigenzinnig en soms roekeloos pad samen met zijn vader, Batman. Terwijl Robin een plaats delict onderzoekt, komt hij een mysterieus figuur tegen, Talon. Die leidt hem naar het geheime genootschap van Gotham, bekend als The Court of Owls.

2015

 

07-01-16

Son of Batman.

Morena Baccarin, Giancarlo Esposito,2014,David McCallumBatman ontdekt dat hij een gewelddadige, onhandelbare, jonge zoon heeft met Talia al Ghul, Damian Wayne, die in het geheim wordt grootgebracht door de League of Assassins. Nadat Ra's al Ghul vermoord wordt door Deathstroke en zijn team de League of Assassins overneemt, zweert Damian wraak en besluit Deathstroke te doden. Zijn methodes worden echter niet goedgekeurd door Batman, wat conflicten tussen de twee veroorzaakt.

2014

24-06-15

Spider-Man, season 2.

spider-man,199414. The Insidious Six
15. Battle of the Insidious Six
16. Hydro-Man
17. The Mutant Agenda
18. Mutants Revenge
19. Morbius
20. Enter the Punisher
21. Duel of the Hunters
22. Blade the Vampire Hunter
23. The Immortal Vampire
24. Tablet of Time
25. Ravages of Time
26. Shriek of the Vulture
27. The Final Nightmare

 

1994

19:32 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-man, 1994 |  Facebook |

10-06-15

Spider-Man and his amazing friends: seasons 2 & 3.

2 s

Disc 1:

Season 2:

1. The origin of the Iceman: Als Iceman ontdekt dat hij zijn krachten verliest, gaat het team naar het E.S.U. Wetenschapslaboratorium waar ze met een geheugensonde de oorzaak willen achterhalen...

2. Along came Spidey: Tante May raakt gewond als Spider-Man de Shocker wil tegenhouden, die na een inbraakpoging probeert te ontsnappen...

3. A Fire-Star is born: Firestar en Iceman gaan naar een reünie van de X-Men. Intussen komt Spider-Man de Juggernaut tegen, die op weg is naar de reünie om zijn halfbroer, Charles Xavier, te vernietigen...

Season 3:

1. Spider-Man unmasked: Tijdens hun vakantie moeten de Spider Friends in actie komen om een groep burgers van dodelijke haaien te redden. Als de missie is volbracht, trekt Spider-Man zijn kostuum uit. Hij is er zich niet van bewust dat het zandkasteel naast hem één van zijn grootste vijanden is... de Sandman!

2. The bride of Dracula: Angelica ontmoet een knappe vreemdeling op het Lentebal van het E.S.U.; niet bewust van zijn ware identiteit valt ze voor z'n charmes en laat zich naar buiten lokken...

3. The education of a superhero: De duivelse Gamesman is van plan alle jongeren te hypnotiseren en de stad te verwoesten...

4. Attack of the Arachnoid: De scheikundige, genaamd Zoltan, ontwikkelt een spinnenserum waardoor hij dezelfde krachten krijgt als Spider-Man...

Disc 2:

5. The origin of the Spider Friends: De Beetle breekt bij een uitvindersconventie door het plafond om de nieuwe misdaaddetectiecomputer van Tony Stark te stelen. Peter Parker trekt z'n Spider-Man kostuum aan en bemerkt dat Iceman en Firestar al in actie zijn gekomen...

6. Spidey meets the girl from tomorrow: Broer en zus Barto en Ariel maken in de toekomst per ongeluk een scheur in de tijd en storten neer op de Aarde van deze tijd. Doctor Octopus heeft ze zien neerstorten...

7. The X-Men adventure: De Spider Friends proberen de gevarenkamer van de X-Men uit, maar een indringer valt het landhuis binnen en houdt iedereen gevangen doordat hij het computersysteem in handen krijgt...

8. Mission 'Save the Guardstar': Als ze een diefstal onderzoeken, komen de Spider Friends Lightwave tegen; een mutant die licht kan manipuleren en beheersen...

 1982 - 1983

05:55 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-man, x-men, 1982, 1983 |  Facebook |

08-06-15

Spider-Man, volume 4.

Op DVD is uitgebracht onder de naam: Spider-Man 5000.

spider-man,1981Deze DVD bevat de afleveringen:

20. The web of Nephilia.

21. Countdown to Doom.

22. Arscenic and aunt May.

23. The Vulture has landed.

24. Wrath of the Sub-Mariner.

25. The return of Kingpin.

26. Under the Wizard's spell.

05:50 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-man, 1981 |  Facebook |

06-06-15

Spider-Man, volume 2.

Op DVD is uitgebracht onder de naam: Spider-Man 5000.

 

spider-man

Deze disk bevat de afleveringen:

 

8. The doctor prescribes Doom.

 9. Carnival of crime.

10. Revenge of the Green Goblin.

11. Triangle of evil.

12. The A-B-C's of D-O-O-M.

13. The sidewinder strikes!

1981

12:45 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-man, 1981 |  Facebook |

05-06-15

Spider-Man, volume 1.

Op DVD is uitgebracht onder de naam: Spider-Man 5000.

spider-man,1981

Deze disk bevat de afleveringen:

 

1. Bubble, bubble, oil and trouble.

2. Doctor Doom, master of the world.

3. Lizards, lizards everywhere.

4. Curiosity killed the Spider-Man.

5. The Sandman is coming.

6. When Magneto speaks... people listen.

7. The Pied Piper of New York Town.

 

1981

05:40 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-man, 1981 |  Facebook |

04-06-15

Spider-Woman.

spider-woman

Complete serie uit 1979 !

 

Disc 1:

1. Pyramids of terror: Spider-Woman bundelt haar krachten met Spider-Man om zo een invasie van ruimte-mummies te voorkomen...

2. Realm of darkness.

3. The anazon adventure.

4. The ghost vikings: Een sppokschip arriveert voor de kust van Noorwegen, waarop zich duistere geesten bevinden die gezonden zijn uit het verleden om rijkdom te vergaren...

5. The Kingpin strikes again.

6. The lost continent: Het Justice Magazine team gaat op onderzoek in de Bermuda Driehoek om het mysterie op te lossen van de verdwenen vliegtuigen...

7. The Kongo Spider: Spider-Woman en Spider-Man worden in de val gelokt door een filmregiseur...

8. Games of doom: Atleten worden in het geheim vervangen door robots...

Disc 2:

9. Shuttle to disaster: De spaceshuttle met aan boord Jessica Drew wordt overmeestert door de misdadige Steeljaw...

10. Dracula's revenge: Dracula tracht de wereld te veroveren door iedereen te veranderen in vampieren, zombies of weerwolven...

11. The Spider-Woman and the Fly: Een labo-experiment verandert een onderzoeksassistent in een menselijke vlieg!

12. Invasion of the black hole.

13. The great Magini.

14. A crime in time.

15. Return of the Spider-Queen.

16. The deadly dream.

1979

05:45 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: spider-woman, spider-man, 1979 |  Facebook |

10-05-15

Justice League: Throne of Atlantis.

 Sean Astin, Steve Blum,2015,dvdRosario DawsonSuperman, Batman, Wonder Woman, Cyborg en de rest van de Justice League gaan de strijd aan met Orm. Ze worden geconfronteerd met buitenaardse wapens en andere gevaren in een mysterieus onderwaterrijk dat in oorlog is. Hier begint een nieuw, bloedstollend hoofdstuk uit het DC Universe waarin de enige hoop op ontsnapping uit de klauwen van de duisternis is gevestigd op één man – Aquaman.

 

2015

09-05-15

Batman: Assault on Arkham.

Neal McDonough, Hynden Walch,2014,Kevin ConroyBatman gaat erop uit met Task Force X, ook wel bekend als Suicide Squad, een groep schurken ingehuurd door de regering voor gevaarlijke missies. Ze proberen de Joker te stoppen, die momenteel gevangen zit omdat hij ergens in Gotham City een vuile bom heeft geplaatst.

2014

29-12-14

The Avengers, earth's mightiest heroes #5.

OPGELET !!! Op verpakking staat er dat deze DVD NL ondertiteld is, maar de DVD is NIET ONDERTITELD !!!

avengers

7 afleveringen uit de populaire tv-reeks:

27. The private war of Doctor Doom.

28. Alone against A.I.M.

29. Acts of vengeance.

30. Welcome to the Kree Empire.

31. To steal an Ant-Man.

32. Michael Korvec.

33. Who do you trust?

10:31 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-12-14

The Avengers, earth's mightiest heroes #4.

avengers7 afleveringen uit de populaire tv-reeks:

 

20. The casket of ancient wonders.

21. Hail, Hydra!.

22. Ultron-5.

23. The Ultron Imperative.

24. This hostage Earth.

25. The fall of Asgard.

26. A day unlike any other.

11:34 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: avengers |  Facebook |

13-10-14

The Avengers, earth's mightiest heroes #3.

avengers

6 afleveringen uit de populaire tv-reeks:

 

14. Masters of Evil.

15. 459.

16. The man who stole tomorrow.

17. Come the Conqueror.

18. The Kang Dynasty.

19. Widow's sting.

18:31 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |