14-12-12

The Muppet movie.

1ste Muppet film.

muppets

Kermit zit ontspannen in zijn moeras op een banjo te spelen. Een agent in een boot merkt hoe talentvol hij is en spoort hem aan om naar Hollywood te gaan en een carrière na te jagen. Geïnspireerd door het idee om miljoenen mensen blij te maken vertrekt Kermit per fiets, vrijwel meteen op de hielen gezeten door Doc Hopper (Charles Durning), de eigenaar van een franchise in kikkerbillenrestaurants die in Kermit zijn potentiële nieuwe mascotte ziet.

Kermit stopt bij een café genaamd El Sleezo waar hij Fozzie Beer ontmoet die op het podium staat in een mislukte poging de klanten te vermaken met zijn grappen. Kermit stelt voor dat hij hem vergezelt op zijn zoektocht naar roem en tezamen vervolgen ze de reis per auto. Onderweg maken ze verscheidene nieuwe vrienden, waaronder Dr. Teeth en zijn rockband, Gonzo de reizende loodgieter en zijn vriendin Camilla de kip en Miss Piggy, die meteen de gelegenheid aangrijpt om met de groep mee te gaan naar Hollywood.

Nadat het Kermit meermaals gelukt is om Doc Hopper van zich af te schudden, ontvoert Hopper Miss Piggy in de hoop Kermit in de val te kunnen lokken. Dit lukt en wanneer een door Hopper ingehuurde gekke professor op het punt staat om Kermits hersenen dusdanig te bewerken dat hij alles doet wat Hopper van hem vraagt, slaagt Miss Piggy er op het nippertje in om zich los te wringen en Kermit te redden.

 

1979

05:45 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Muppets | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1979 |  Facebook |

13-12-12

The great Muppet caper.

2de Muppet film.

1981, muppets

Kermit en Fozzie zijn verslaggevers die naar Londen worden gestuurd om Lady Holiday, een rijke modeontwerpster, te interviewen. Haar onbetaalbare diamanten ketting is gestolen. De secretaresse van Lady Holiday, Miss Piggy, wordt verliefd op Kermit en doet zich daarom voor als Lady Holiday. De juweeldieven slaan opnieuw toe en Miss Piggy krijgt de schuld. Het is aan Kermit en de Muppets om de echte schuldigen te vinden en de naam van Miss Piggy te zuiveren.

 

1981

18:41 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Muppets | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1981 |  Facebook |

12-12-12

Muppets triple pack.

Dave Goelz,1999,Steve Whitmire,Dave Goelz, Steve Whitmire,Bill Barretta, Richard Hunt,1984,dvd,Jerry Nelson

Dave Goelz,1999,Steve Whitmire,Dave Goelz, Steve Whitmire,Bill Barretta, Richard Hunt,1984,dvd,Jerry NelsonThe Muppets take Manhattan (3de Muppet film): 1984

Net nadat de Muppets zijn afgestudeerd van de toneelschool reizen ze af naar New York om hun succesvolle musical 'Manhattan Melodies' voort te zetten op Broadway. Dat blijkt een stuk lastiger dan gedacht, dus wanneer ze na enkele maanden nog niets hebben bereikt, gaat iedereen zijn eigen weg en valt het gezelschap uit elkaar. Kermit blijft echter achter om de droom na te jagen.

 

Dave Goelz,1999,Steve Whitmire,Dave Goelz, Steve Whitmire,Bill Barretta, Richard Hunt,1984,dvd,Jerry NelsonMuppets from space (6de Muppet film) 1999

Gonzo voelt zich eenzaam zonder familie en gaat op zoek naar zijn verleden. Via zijn ontbijtgranen ontvangt hij vreemde berichten. Zo ontdekt hij dat zijn familieleden ruimtewezens van een verre planeet zijn. In Miss Piggy's talkshow "UFOmania" vertelt Gonzo dat hij het levende bewijs is dat we niet alleen zijn in dit universum. Deze boodschap is voldoende om een team van paranoïde overheidsmensen achter zich aan te krijgen, met K. Edgar Singer op kop. Uiteindelijk moet Gonzo niet alleen zien te ontkomen aan Singer, hij moet ook een belangrijke keuze maken: vervoegt hij zijn familieleden die hij nog nooit heeft gezien, of blijft hij bij zijn vrienden die hij al zijn hele leven lang kent en liefheeft?

 

Dave Goelz,1999,Steve Whitmire,Dave Goelz, Steve Whitmire,Bill Barretta, Richard Hunt,1984,dvd,Jerry NelsonKermit's swamp years (7de Muppet film) 2002

Jaren vóór Kermit een beroemdheid werd via de Muppet Show, was hij een gewone kikker die ervan genoot om samen met zijn vriendjes Goggles en Croaker rond te zwerven in een moeras in het Amerikaanse diepe zuiden. Op een dag wordt Croaker gevangengenomen door de eigenaar van een dierenwinkel. Kermit en Goggles besluiten het moeras te verlaten en naar hun vriend op zoek te gaan.

04-12-12

Muppet treasure island.

5de Muppet film.

 

1996De jonge Jim Hawkins, zoon van een eerste stuurman, werkt in een herberg. Op een dag bemachtigt hij hier een schatkaart van een zeeman genaamd Bily Bones. Hij overtuigt Squire Trelawneys zoon om een reis te organiseren naar het eiland waar de schat verborgen is. Met een bemanning onder leiding van kapitein Abraham Smollet en eerste stuurman Samuel Arrow vertrekt Jim naar het eiland.

Op het eiland blijkt de bemanning vrijwel geheel uit piraten te bestaan, geleid door de kok Long John Silver. Terwijl de piraten en de protagonisten beide als eerste de schat proberen te vinden, loopt Smollet op het eiland zijn oude verloofde tegen het lijf, die daar ooit is achtergelaten.

 

1996

18:17 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Muppets | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1996 |  Facebook |

01-12-12

It's a very merry Muppet Christmas movie.

 8ste Muppet film.

eric jacobson,matthew lillard,muppets,steve whitmire,dave goelz,bill barretta,david arquette,joan cusack,william h  macy,2002,whoopi goldbergWanneer Mr. Bitterman komt te overlijden, erft Rachel Bitterman (Joan Cusack) zijn bank. Zij is van plan om een nachtclub te openen op de plaats van het Muppet-theater. Daartoe wijzigt ze heimelijk het huurcontract van de Muppets, zodat ze het geld eerder dienen terug te betalen dan verwacht. Wanneer de Muppets dit op het nippertje ontdekken, snelt Fozzie met het geld naar de bank in een poging om te voorkomen dat ze het theater kwijtraken.

Hij verliest echter het geld en de Muppets rekenen op Kermit de Kikker.

2002

 

26-11-12

The Muppets.

201110de Muppet film.

Wanneer Walter (Peter Linz), 's werelds grootste Muppet-fan, met zijn broer Gary (Jason Segel) en diens vriendin Mary (Amy Adams) op bezoek is in het oude, vervallen, Muppet-theater, vangt hij op dat oliebaron Tex Richman (Chris Cooper) van plan is het te kopen. Hij wil het afbreken om naar olie te kunnen boren op de locatie van het pand. De drie sporen Kermit de Kikker (Steve Whitmire) op en lichten hem in. Het theater kan gered worden als de Muppets het kopen voor 10 miljoen dollar, die ze zouden kunnen inzamelen door middel van een grootschalige televisieactie. Kermit zegt echter dat dit plan niet kan werken, aangezien de mensen de Muppets allang zijn vergeten. Walter drukt hem op het hart dat ze nog steeds erg veel fans hebben en haalt hem over om toch op zoek te gaan naar zijn oude vrienden, die in de laatste jaren allen hun eigen weg zijn gegaan, en de Muppets weer bij elkaar te brengen.

 

2011

12:57 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Muppets | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2011 |  Facebook |

30-05-07

Het beste van Bert en Ernie.

0

Op deze disc zijn de 38 beste sketches van Bert en Ernie samengevoegd uit de de serie Sesamstraat. Voor de kleinsten onder ons... of uit nostalgie

2006

18:40 Gepost door Helliwood-man in Dvd, Muppets | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |