17-05-17

Justice League Dark.

Camilla Luddington, Rosario Dawson,dvd, Jerry O'Connell,2017Nadat onschuldige burgers allerlei misdaden plegen in Metropolis en Gotham City, gaat Batman op onderzoek uit. Wanneer blijkt dat er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn, heeft hij de hulp nodig van een bijzonder team: Justice League Dark. Die groep wordt geleid door John Constantine, een specialist in het occulte, en bestaat uit magische leden onder wie de machtige tovenares Zatanna, de bovenaardse Deadman en de demonische Etrigan. Samen moeten ze de schurken achter de mystieke aanval bestrijden en de wereld redden voor het te laat is.

2017

10-05-15

Justice League: Throne of Atlantis.

 Sean Astin, Steve Blum,2015,dvdRosario DawsonSuperman, Batman, Wonder Woman, Cyborg en de rest van de Justice League gaan de strijd aan met Orm. Ze worden geconfronteerd met buitenaardse wapens en andere gevaren in een mysterieus onderwaterrijk dat in oorlog is. Hier begint een nieuw, bloedstollend hoofdstuk uit het DC Universe waarin de enige hoop op ontsnapping uit de klauwen van de duisternis is gevestigd op één man – Aquaman.

 

2015

10-08-11

Green Lantern: Emerald Knights.

2de 'Green Lantern' langspeeltekenfilm.

2011,nathan fillion,jason isaacs,elisabeth moss,henry rollins,arnold vosloo

Terwijl ze het gevecht afwachten met Krona, een oude vijand van de bewakers van het universum, vertellen Hal Jordan (de Green Lantern van de Aarde), Kilowog, Sinestro en andere leden van het Green Lantern Corps nieuwkomer Arisia over hun grootste avonturen van de verhalen over de eerste Lantern tot aan de onheilspellende gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot de zwartste nacht van het Corps.

 

2011

22-12-05

Challenge of the super-friends.

superman,wonder woman,batman,robinSuperhelden.
De Aarde wordt bedreigd door de angstaanjagendste onverlaten uit de geschiedenis van de misdaad: het Doemlegioen. Om deze verraderlijke invasie een halt toe te roepen, zullen de grootste superhelden aller tijden hun beste beentje moeten voorzetten. Dit is de ultieme Uitdaging voor onze Supervrienden! Wees getuige van het ontstaan van de Supervriendenlegende in vier spectaculaire en superspannende avonturen! Laat je meevoeren door Superman, Batman en Robin, The Flash, Wonder Woman en vele andere Supervrienden op hun campagne tegen Lex Luthor, The Riddler, Brainiac en de rest van hun vreselijke vijanden. Een titanenstrijd tussen Goed en Kwaad die de aarde op zijn grondvesten zal doen schudden...

Afleveringen:

- Wanted: ten Super Friends.

- Invasion of the Fearions.

- The world's deadliest game.

- The time trap.

 
1981

30-05-04

Justice League: Secret origins.

superman,batman,the flash,wonder woman,green lantern,hawkgirl,martian manhunter
1,2 & 3. Secret origins; part 1, 2 & 3.
Martian Manhunter komt de aarde waarschuwen voor een nakende invasie van ruimtewezens. Met de hulp van Superman en Batman recruteert hij 's werelds dapperste helden, zoals Wonder Woman, the Flash, Green Lantern en Hawkgirl om de onstuitbare invasievloot een halt toe te roepen.

2001

Justice League: Justice on trial.

superman,batman,wonder woman,the flash,green lantern,hawkgirl,martian manhunterSuperhelden.
4 & 5. In blackest night; part 1 & 2.
Superman en de League leveren strijd om een dodelijk mysterie te ontrafelen, want robotachtige premiejagers beschuldigen Green Lantern ervan een hele planeet te hebben vernietigd.
6 & 7. The enemy below; part 1 & 2.
Op de bodem van de zee gebeuren verraderlijke dingen; enkel een onwaarschijnlijk verbond tussen Aquaman en de Justice League kan de plannen van de mysterieuze vijand nog dwarsbomen.

2001

Justice League: Paradise lost.

Superhelden.
8 & 9. Paradise lost; part 1 & 2.
Tovenaar Felix Faust verandert de Amazone-zusters van Wonder Woman in stenen standbeelden!
10 & 11. War World; part 1 & 2.
Superman wordt door de krijgsheer Mongul gevangengezet en moet hij, zoals een gladiator, een strijd op leven en dood aangaan op een vreemde planeet. Alleen Green Lantern en Hawkgirl kunnen hun vriend nog redden uit de arena die bekend staat als War World.

2002

09-04-04

Justice League: The brave and the bold.

4
12 & 13. The brave and the bold; part 1 & 2.
De eerste krachtmetingen gaat tussen Green Lantern en The Flash tegen Gorilla Grodd, een kwade genieprimaat met een hersencontrolerend apparaat en een vendetta tegen de mensheid. Alleen de Justice League kan ons redden van Gorilla overheersing.

14 & 15. Injustice for all; part 1 & 2.
Lex Luthor’s reputatie wordt als slechte genie eindelijk blootgesteld of toch niet? Luthor brengt een kwaadaardig team bij elkaar - Ultra-Humanite, Cheetah, Copperhead, Solomon Grundy, Star Sapphire, The Shade en The Joker – om de Justice League te vernietigen. Dit is een gevecht van kunnen en verstand die Werelds Grootste Super Helden zou kunnen beëindigen.

2002

Justice League: Starcrossed.

martian manhunter,superman,batman,the flash,wonder woman,green lantern,hawkgirl,justice leagueSuperhelden.
50, 51 & 52. Starcrossed.
Een ruimteschip zet koers naar de Aarde, en de opvarenden lijken verdacht veel op...Hawkgirl! Wanneer de Thangariaanse vloot op Aarde landt, vraagt de Justice League aan Hawkgirl om opheldering. Als ze ontdekken dat ze al die tijd als spionne tussen hen leefde, stapelen de vragen zich op.
Terwijl de Thangariaanse bezoekers hun slechte bedoelingen duidelijk maken, komt Hawkgirl voor een dilemma te staan. Ze moet kiezen tussen de trouw aan haar volk en de liefde die ze voelt voor haar vrienden op haar adoptieplaneet Aarde...
 
2004