07-03-18

Batman, Gotham by gaslight.

 Jennifer Carpenter, Bruce Greenwood,2018,Tara Strong

De 19de eeuw. Een tijd van mysterie en bijgeloof. Hoe zouden de mensen van Gotham dan reageren indien er een raar schepsel verschijnt dat zowel door de schuldigen als de onschuldigen wordt gevreesd? In een alternatief Victoriaans tijdperk is Bruce Wayne een detective die als Batman een zaak rond Jack the Ripper onderzoekt. Hij is vastbesloten een ware oorlog tegen de misdaad te ontketenen.

2018

20-09-17

Batman & Harley Quinn.

2017,Kevin Conroy, Melissa Rauch,Paget BrewsterDe beruchte schurken Poison Ivy en Jason Woodrue (beter bekend als The Floronic Man) hebben een ecologische missie om de planeet te redden. Om dit te bereiken zal de mensheid uitgeroeid moeten worden. Hierdoor worden Batman en Nightwing gedwongen om samen te werken met het vriendinnetje van The Joker en tevens hartsvriendin van Poison Ivy: Harley Quinn. Het geduld van Batman en Nightwing wordt op de proef gesteld tijdens het avontuur van dit onwaarschijnlijke gezelschap.

2017

06-06-17

Teen Titans: The Judas Contract.

Miguel Ferrer, Christina Ricci,2017,dvd,Taissa FarmigaTara Markov is een meisje dat de macht bezit over aarde en steen. Ze is ook meer dan ze lijkt. Is de nieuwste Teen Titan een bondgenoot of een bedreiging? En wat zijn de huurling Deathstroke's plannen voor de Titans? De Teen Titans achtervolgen “Brother Blood” en proberen hem te stoppen. Maar ze zijn zo druk bezig dat ze zelfs niet merken dat er misschien een verrader in hun groep zit.

2017

17-05-17

Justice League Dark.

Camilla Luddington, Rosario Dawson,dvd, Jerry O'Connell,2017Nadat onschuldige burgers allerlei misdaden plegen in Metropolis en Gotham City, gaat Batman op onderzoek uit. Wanneer blijkt dat er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn, heeft hij de hulp nodig van een bijzonder team: Justice League Dark. Die groep wordt geleid door John Constantine, een specialist in het occulte, en bestaat uit magische leden onder wie de machtige tovenares Zatanna, de bovenaardse Deadman en de demonische Etrigan. Samen moeten ze de schurken achter de mystieke aanval bestrijden en de wereld redden voor het te laat is.

2017

30-12-16

Batman: return of the caped crusaders.

2016,dvd, Adam West, Burt Ward,Julie Newmar

Batman en Robin komen in actie wanneer Gotham City wordt bedreigd door de Penguin, de Joker, de Riddler en Catwoman. Deze keer bundelen de superschurken hun gezamenlijke talenten om het dynamische duo het leven zuur te maken. Batman en Robin hebben hun handen vol met hun strijd tegen deze bandieten.

2016

17-11-16

Batman unlimited: Mechs vs. mutants.

Roger Craig Smith, Oded Fehr,2016,Carlos AlazraquiMr. Freeze en de Penguin breken in Arkham Asylum. Ze zetten hun nieuwste plan in werking en veranderen Killer Croc, Bane en andere schurken in enorme monsters. Zij laten vervolgens een spoor van vernieling achter in Gotham City. Het is nu aan Batman en Green Arrow om de orde te herstellen. Zij hebben echter ook een troef achter de hand: enorme, gemechaniseerde pakken.

16-11-16

Batman unlimited: Monster mayhem.

Roger Craig Smith, Troy Baker,2015,Khary PaytonHet is Halloween in Gotham City en Scarcrow, Clayface, Silver Banshee en Solomon Grundy teisteren de stad. Ze worden op de hielen gezeten door Batman. Hij ontdekt dat de Joker deze mysterieuze bende criminelen aanstuurt. Het plan van de Joker is om een computervirus te uploaden om zo alle essentiële technologieën in Gotham City plat te leggen. Het is aan Batman en zijn mede-superhelden Green Arrow, Cyborg, Nightwing en Red Robin om de Joker en zijn criminele bende te stoppen.

2015

15-11-16

Batman unlimited: Animal instincts.

Roger Craig Smith, Dana Snyder,2015,Chris Diamantopoulos

Gotham City wordt geteisterd door een bizarre serie misdaden gepleegd door een groep mysterieuze robotische dieren, de Animilitia, bestaande uit Silverback, Cheetah, Killer Croc and Man-Bat. Batman wordt ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Het spoor leidt naar de machtige zakenman Oswald Cobblepot, alias de Penguin. Om de Animilitia te verslaan krijgt Batman hulp van Green Arrow, de Flash, Nightwing en Red Robin.

2015

+ extra's.

DC comics shorts.

The Pengiun documentaire.

2 afleveringen uit 'Batman, the brave and the bold'.tv-reeks.

28-10-16

Batman: the killing joke.

2016,kevin conroy, Mark Hamill,Ray WiseDe Joker is ontsnapt. Terwijl Batman hem probeert gevangen te nemen, voert de Joker een psychologische oorlog met Batman. Daarbij valt de Joker commissaris James Gordon en zijn dochter aan om te bewijzen dat één enkele slechte dag iemand net zo gek maken als dat hij is. Deze psychologische oorlog zal wonden achterlaten bij Batman die zelfs de tijd niet kunnen helen.

2016

01-06-16

Justice League vs. the Teen Titans.

justice league,the flash, wonder woman, batman, green lantern,aquamanWanneer Damian er voor zorgt dat een Justice League missie bijna slecht afloopt, wordt hij op trainingskamp gestuurd. In samenwerking met de Teen Titans moet hij de finesse van teamwerk leren, maar al snel blijkt dat de minste zorg te zijn voor de superhelden. De vader van Teen Titan lid Raven, Trigon, ontsnapt uit zijn inter-dimensionale gevangenis en keert terug naar de aarde. Hij manipuleert de Justice League zodat die doen wat hij wil, waarop het aan de Teen Titans is om de wereld te redden. En dat kunnen ze alleen door de Justice League te verslagen...

2016

31-05-16

Batman: Bad blood.

batman,robinWanneer Batman op mysterieuze wijze verdwijnt en enkele machtige schurken opduiken in Gotham City, slaan Nightwing en Robin de handen ineen. De twee bestrijden de misdaad en gaan tegelijk op zoek naar hun vermiste leider. Gelukkig staan ze er niet alleen voor: collega-superhelden Batwoman en Batwing schieten hen te hulp. De nieuwe ‘Bat-familie’ vindt aanwijzingen dat Batman aan de kant van de slechteriken vecht. Samen zullen ze Gotham tegen die grote bedreiging moeten beschermen.

2016

16-04-16

Justice League: Gods and Monsters.

justice league,wonder woman, batman,supermanIn een alternatief universum is de Justice League een wrede groep die de orde op aarde handhaaft. Superman is de zoon van generaal Zod en werd als kind naar de aarde gestuurd en daar opgevoed door een familie van Mexicaanse immigranten. Batman is Kirk Langstrom, een wetenschapper die zich per ongeluk in een vampier heeft veranderd in een poging zijn kanker te genezen. Hij voedt zich met criminelen. Wonder Woman is Bekka, de bruid van de nieuwe god Orion. Nadat enkele vooraanstaande wetenschappers op mysterieuze wijze om het leven komen, verdenken de overheden dat de Justice League hier iets mee te maken heeft.

2015

08-01-16

Batman vs. Robin.

Jason O'Mara, Stuart Allan,weird al yankovic, kevin conroy, 2015,Jeremy SistoDe duistere plaatsen in Gotham City zijn niet bedoeld voor kinderen, maar Damian Wayne is geen gewoon kind. Hij draagt nu de mantel van Robin en begeeft zich op een eigenzinnig en soms roekeloos pad samen met zijn vader, Batman. Terwijl Robin een plaats delict onderzoekt, komt hij een mysterieus figuur tegen, Talon. Die leidt hem naar het geheime genootschap van Gotham, bekend als The Court of Owls.

2015

 

07-01-16

Son of Batman.

Morena Baccarin, Giancarlo Esposito,2014,David McCallumBatman ontdekt dat hij een gewelddadige, onhandelbare, jonge zoon heeft met Talia al Ghul, Damian Wayne, die in het geheim wordt grootgebracht door de League of Assassins. Nadat Ra's al Ghul vermoord wordt door Deathstroke en zijn team de League of Assassins overneemt, zweert Damian wraak en besluit Deathstroke te doden. Zijn methodes worden echter niet goedgekeurd door Batman, wat conflicten tussen de twee veroorzaakt.

2014

10-05-15

Justice League: Throne of Atlantis.

 Sean Astin, Steve Blum,2015,dvdRosario DawsonSuperman, Batman, Wonder Woman, Cyborg en de rest van de Justice League gaan de strijd aan met Orm. Ze worden geconfronteerd met buitenaardse wapens en andere gevaren in een mysterieus onderwaterrijk dat in oorlog is. Hier begint een nieuw, bloedstollend hoofdstuk uit het DC Universe waarin de enige hoop op ontsnapping uit de klauwen van de duisternis is gevestigd op één man – Aquaman.

 

2015

09-05-15

Batman: Assault on Arkham.

Neal McDonough, Hynden Walch,2014,Kevin ConroyBatman gaat erop uit met Task Force X, ook wel bekend als Suicide Squad, een groep schurken ingehuurd door de regering voor gevaarlijke missies. Ze proberen de Joker te stoppen, die momenteel gevangen zit omdat hij ergens in Gotham City een vuile bom heeft geplaatst.

2014

05-12-11

Superman & Batman: Public enemies.

kevin conroy,tim daly,clancy brown,2009

Lex Luthor is tijdens een economische depressie verkozen tot president van de Verenigde Staten. Zijn doel is om alle super helden voor hem te laten werken. Zijn bedoeling daar achter is dat ze hem niet meer kunnen tegenwerken als hij de wereld over neemt. Ondertussen vechten Batman en Superman op hun eigen manier tegen de criminaliteit. Luthor zet een prijs van 1 miljard dollar op de hoofden van Superman en Batman. Deze bundelen hun krachten om Luthor tegen te houden.

2009

10-08-11

Green Lantern: Emerald Knights.

2de 'Green Lantern' langspeeltekenfilm.

2011,nathan fillion,jason isaacs,elisabeth moss,henry rollins,arnold vosloo

Terwijl ze het gevecht afwachten met Krona, een oude vijand van de bewakers van het universum, vertellen Hal Jordan (de Green Lantern van de Aarde), Kilowog, Sinestro en andere leden van het Green Lantern Corps nieuwkomer Arisia over hun grootste avonturen van de verhalen over de eerste Lantern tot aan de onheilspellende gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot de zwartste nacht van het Corps.

 

2011

02-02-10

Batman: Gotham Knight.

0 batman

Een verzameling van zes korte animatiefilmpjes die zich afspelen tussen Batman Begins en The Dark Knight. In "Have I Got a Story for You" zorgt een spontane ontmoeting tussen Batman en een groep jongeren ervoor dat elk kind een ander beeld krijgt van Batman. In "Crossfire" moet de politie van Gotham haar argwaan over Batman laten vallen, wanneer ze onder vuur komt te liggen van enkele gangsters. "Field Test" toont het grote arsenaal aan wapens waar Batman over beschikt, maar laat ook zien dat er zelfs dingen zijn die hij niet doet om gerechtigheid te krijgen. In "In the Darkness Dwells" neemt Batman het op tegen Killer Croc, een misvormde boef die zelfs monsterlijk wordt wanneer The Scarecrow terugkeert met zijn angstgif. "Working through Pain" gaat over Bruce Wayne's manier van trainen, die door een mysterieuze en exotische Indiaanse vrouw, Cassandra, aan hem worden doorgegeven, om hem te helpen om te gaan met de fysieke en spirituele gevolgen van zijn acties. En "Dead Shot" laat een huurmoordenaar zien, wiens liefde voor wapens en disrespect voor mensen, die grenzen overschreed die zelfs voor Batman te ver gaan.

2008

25-05-09

The Batman #1: Training for power.

1 The Batman

1. The Bat In The Belfry
Het blijkt ondertussen 3 jaar te zijn sinds Batman voor het eerst uitvloog en speciaal voor die verjaardag maakt de Joker zijn intrede. Kwestie van niet té origineel te zijn vat deze het plan op om heel Gotham van een (on)gezonde portie lachgas te voorzien.

2. Traction
Drie gangsterbazen beramen een plan om voor eens en altijd af te rekenen met The Batman. Ze huren daartoe Bane in, één of ander mislukt experiment uit het Amazonewoud dat dankzij een onbekende substantie in een "lean, mean, killing machine" veranderd. Eigenlijk een beetje te lean en mean, want het geheel wordt zo overdreven dat het bijna hilarisch is.

3. Call Of The Cobblepot
Cobblepot, dat zou bij de meeste Batman-liefhebbers wel al een belletje moeten doen rinkelen, niemand minder dan The Penguin dus. Via een reeks overvallen wil deze zich terug een plaatsje tussen de "nouveau-riche" kopen en dat staat The Batman natuurlijk niet aan.

2004

30-05-07

Superman, the animated series; volume 2; disc 1.

1

Op deze DVD krijgt Superman te maken met de vervelende Mxyzpixil.

Episodes:

1. Identity crisis.

2. Target.

3. Action figures.

4. Mxyzpixilated.

5. Double dose.

6. Solar power.

1997

18:58 Gepost door Helliwood-man in DC universe original movie, Dvd, Superhelden, SUPERMAN | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1997 |  Facebook |

Superman, the animated series; volume 2; disc 2 & 3.

2

Op deze DVD komen Superman en Batman elkaar voor het eerst tegen en moeten ze het opnemen tegen Lex Luthor en de Joker!

Episodes:

7. Monkey fun.

8. Brave new Metropolis.

9. Ghost in the machine.

10, 11 & 12. World's finest.

13. Father's day.

14. The hand of Fate.

15. Bizarro's world.

16. Prototype.

17. The late mr. Kent.

18. Heavy metal.

1997

18:52 Gepost door Helliwood-man in DC universe original movie, Dvd, Superhelden, SUPERMAN | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1997 |  Facebook |

09-10-06

The Batman vs. Dracula.

Master_SiteDVD296142

Terwijl de mantel van de nacht Gotham City toedekt, slaan twee legendarische vleermuizen hun vleugels uit. De ene verandert brave burgers in een leger van vampieren, de andere probeert wanhopig de nachtmerrie te stoppen. Want Dracula is niet zomaar een tegenstander voor The Batman: hij is bovennatuurlijk sterk en snel en hij kan mensen mentaal manipuleren. De Duistere Ridder beschikt over een arsenaal van hightech gadgets, maar hij blijft een gewone sterveling. Worden de vleugels van The Batman in dit duel voorgoed gekortwiekt? Het antwoord ziet u in deze bloedstollende langspeeltekenfilm, waarin ook The Joker, The Penguin en een debuterende Vicky Vale hun opwachting maken!

2006

19:46 Gepost door Helliwood-man in BATMAN, DC universe original movie, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: batman |  Facebook |

22-12-05

Superman, the animated series; volume 1

superman,the flashSuperhelden.
1, 2 & 3. The last son of Krypton.
Jor-El ontdekt dat z'n thuisplaneet Krypton gedoemd is te vergaan. Hij verwittigd de Hoge Raad van zijn ontdekking. De Hoge Raad geloofd hem niet, want hun zelfdenkende supercomputer Brainiac beweerd dat Jor-El liegt. Al snel komt Jor-El erachter dat Brainiac een eigen plan smeedt en dat het heel goed weet dat Krypton zijn laatste uren zijn geteld. Jor-El beslist zijn enige zoon, Kal-El, te redden en stuurt hem met een ontsnappings-shuttle de ruimte in, richting Aarde. Daar aangekomen wordt Kal-El gevonden door de familie Kent. Zij beslissen hem op te voeden....
4. Fun and games.
Er wordt een aanslag gepleegt op een gangster. Het blijkt een zekere Toyman te zijn, die van onschuldig speelgoed dodelijke wapens maakt. Maar wat is het verband tussen de gangster en Toyman?
5. A little piece of home.
Terwijl Lex Luthor een museum wil openen, wordt er een diefstal gepleegd in het gebouw. Superman snelt het gebouw in om de dieven te pakken, maar plots voelt hij zich vreselijk onwel. Heeft de groene kristal achter hem er iets mee te maken?
6. Feeding time.
Bij StarLabs, een onderzoekscentrum, worden er chemicaliën gestolen die eigendom zijn van LexCorp. De politie zet de achtervolging in. Door een kogel van de politie wordt er één van de ketels met die chemische stoffen lek geschoten. De inhoud ervan komt terecht op één van de dieven, Rudy. Hij transformeert tot een afgrijselijk wezen en geeft zichzelf de naam Parasite.
7. The way of all flesh.
John Corben komt erachter dat hij een dodelijk virus met zich meedraagt en dat hij niet lang meer te leven heeft. Lex beloofd hem dat hij hem kan redden als hij daarna Superman vernietigd. En zo krijgt Corben een nieuw lichaam, bestaande uit metalen componenten en een hart van Kryptoniet. Hij wordt... Metallo!
8. Stolen memories.
Brainiac arriveert op Aarde. Hij maakt een deal met Lex Luthor. Hij bezorgd Lex  info over onontdekte technieken als Lex hem alle info bezorgd over de Aarde. Superman komt erachter wat er gebeurd is met zijn thuisplaneet Krypton en welke rol Brainiac daarin heeft gespeeld. Zo komt hij erachter dat Brainiac een wereldvernietiger is!
9 & 10. The main man.
Een buitenaards wezen die wezens verzameld van planeten die vernietigd zijn, huurt Lobo in. Lobo is een huurling die alles doet voor een goede prijs. Hij krijgt de taak om de laatste Kryptoniër op te pakken... die bevind zich op Aarde....
11. My Girl.
Een vriendin vanuit Smallville, Lana Lang, is in Metropolis. Ze blijkt de nieuwe vriendin te zijn van Lex Luthor. Clark probeert haar te overtuigen dat Lex een gevaarlijk iemand is. Lana denkt net van niet. Maar dan komt ze erachter dat Lex een wapendeal heeft met een zekere Eelo!
12. Tools of the trade.
De terreurorganisatie Intergang heeft een zware opdonder gehad door Superman. Manheim, de leider van die organisatie, is teneinde raad. Plots komt een zekere Kanto langs. Hij geeft nieuwe wapens aan Manheim die sterker zijn dan elk ander wapen op Aarde. Manheim vertrouwt het zaakje niet omdat hij niet weet voor wie Kanto werkt, maar gaat toch akkoord met het aanbod.
13. Two's a crowd.
Earl Garver, ex-werknemer bij StarLabs, heeft een bom geplaatst in Metropolis. Superman kan Earl inrekenen, maar deze weigert te vertellen waar de bom zich bevind. Dr. Hamilton, vriend en ook werknemer bij StarLabs, heeft de oplossing om de bom te vinden, maar het wordt heel gevaarlijk. Ze hebben namelijk de hulp nodig van de gevreesde Parasite!
14. The Prometheon.
Een asteroïde nadert de Aarde. Als het niet vernietigd wordt zal het een ravage aanrichten op Aarde. Superman wil de asteroïde vernietigen, maar ontdekt iets heel vreemds. Op het gevaarte is een reusachtig wezen vastgebonden. Het blijkt nog te leven en rukt zich los uit z'n boeien. Superman ziet het richting de Aarde gaan... recht op Metropolis af!
15 & 16. Blasts from the past.
Dr. Hamilton en Superman vinden een geheim compartiment in het Kryptonees schip waarmee Kal-El naar de Aarde is gestuurd door Jor-El. Daarin vinden ze een voorwerp waarmee ze iemand in en uit de Phantomzone-dimensie kunnen halen. Superman haalt een Kryptonese vrouw, Mala, uit die dimensie. Maar het blijkt dat ze geen goede bedoelingen heeft...
17. Livewire.
Leslie Willis is een DJ bij een lokaal radiostation. Ze haat alles wat met Superman te maken heeft. Op een dag, tijdens een concert, gebeurd er een ongeluk waardoor ze speciale krachten krijgt.
18. Speed demons.
Superman en The Flash houden een race rond de wereld voor het goede doel. De zendertjes die ze allebei dragen om hun positie te volgen, blijken echter ook andere bijbedoelingen te hebben. Mark Mardon, een afperser, gebruikte de opgewekt ionische energie (door The Flash en Superman opgewekt door hun race) om het weer te manipuleren door middel van een machine die zijn broer uitvond. Wanneer de grootste steden op aarde hem geen gigantische bedragen betalen, dreigt hij ze rampspoed te brengen in de vorm van orkanen, vorst en hagel. Het is aan Superman en The Flash om Mardon, ook gekend als de Weather Wizard, bij de kraag te vatten.
 
1996

Challenge of the super-friends.

superman,wonder woman,batman,robinSuperhelden.
De Aarde wordt bedreigd door de angstaanjagendste onverlaten uit de geschiedenis van de misdaad: het Doemlegioen. Om deze verraderlijke invasie een halt toe te roepen, zullen de grootste superhelden aller tijden hun beste beentje moeten voorzetten. Dit is de ultieme Uitdaging voor onze Supervrienden! Wees getuige van het ontstaan van de Supervriendenlegende in vier spectaculaire en superspannende avonturen! Laat je meevoeren door Superman, Batman en Robin, The Flash, Wonder Woman en vele andere Supervrienden op hun campagne tegen Lex Luthor, The Riddler, Brainiac en de rest van hun vreselijke vijanden. Een titanenstrijd tussen Goed en Kwaad die de aarde op zijn grondvesten zal doen schudden...

Afleveringen:

- Wanted: ten Super Friends.

- Invasion of the Fearions.

- The world's deadliest game.

- The time trap.

 
1981

12-07-04

Batman: mystery of the Batwoman.

Superhelden.
batman,robinDe Penguin en Rupert Thorne bundelen hun krachten voor een illegale wapenverkoop. Maar daarbij hebben ze buiten een nieuwe superheldin gerekend: Batwoman is vastbesloten om de misdadige ondernemers met haar high-tech gadgets en volmaakte vechtkunsten een stokje in de spaken te steken. Het enige probleem is dat Batman absoluut niets van haar afweet! En wanneer Batwoman zelf haar boekje te buiten gaat, moet hij uitvissen of deze nieuwe speelster in Gotham City wel of niet zijn bondgenote is!
 
2003

14:59 Gepost door Helliwood-man in BATMAN, DC universe original movie, Dvd, Superhelden | Permalink | Commentaren (0) | Tags: batman, robin |  Facebook |

30-05-04

Justice League: Secret origins.

superman,batman,the flash,wonder woman,green lantern,hawkgirl,martian manhunter
1,2 & 3. Secret origins; part 1, 2 & 3.
Martian Manhunter komt de aarde waarschuwen voor een nakende invasie van ruimtewezens. Met de hulp van Superman en Batman recruteert hij 's werelds dapperste helden, zoals Wonder Woman, the Flash, Green Lantern en Hawkgirl om de onstuitbare invasievloot een halt toe te roepen.

2001

Justice League: Justice on trial.

superman,batman,wonder woman,the flash,green lantern,hawkgirl,martian manhunterSuperhelden.
4 & 5. In blackest night; part 1 & 2.
Superman en de League leveren strijd om een dodelijk mysterie te ontrafelen, want robotachtige premiejagers beschuldigen Green Lantern ervan een hele planeet te hebben vernietigd.
6 & 7. The enemy below; part 1 & 2.
Op de bodem van de zee gebeuren verraderlijke dingen; enkel een onwaarschijnlijk verbond tussen Aquaman en de Justice League kan de plannen van de mysterieuze vijand nog dwarsbomen.

2001

Justice League: Paradise lost.

Superhelden.
8 & 9. Paradise lost; part 1 & 2.
Tovenaar Felix Faust verandert de Amazone-zusters van Wonder Woman in stenen standbeelden!
10 & 11. War World; part 1 & 2.
Superman wordt door de krijgsheer Mongul gevangengezet en moet hij, zoals een gladiator, een strijd op leven en dood aangaan op een vreemde planeet. Alleen Green Lantern en Hawkgirl kunnen hun vriend nog redden uit de arena die bekend staat als War World.

2002

09-04-04

Justice League: The brave and the bold.

4
12 & 13. The brave and the bold; part 1 & 2.
De eerste krachtmetingen gaat tussen Green Lantern en The Flash tegen Gorilla Grodd, een kwade genieprimaat met een hersencontrolerend apparaat en een vendetta tegen de mensheid. Alleen de Justice League kan ons redden van Gorilla overheersing.

14 & 15. Injustice for all; part 1 & 2.
Lex Luthor’s reputatie wordt als slechte genie eindelijk blootgesteld of toch niet? Luthor brengt een kwaadaardig team bij elkaar - Ultra-Humanite, Cheetah, Copperhead, Solomon Grundy, Star Sapphire, The Shade en The Joker – om de Justice League te vernietigen. Dit is een gevecht van kunnen en verstand die Werelds Grootste Super Helden zou kunnen beëindigen.

2002